Pasqua prometedora

Ahir a la nit, la colla de les Caramelles Sitgetanes es va conjurar, copa de cava en mà, per oferir la millor versió possible durant aquesta Pasqua que arranca puntualment demà Dissabte de Glòria al vespre. Era Dijous Sant i s’acabava de viure un assaig general, amb l’acompanyament musical al complert, on el Mestre va mostrar-se molt satisfet després d’haver culminat unes setmanes de feina ben executada.
 
El compromís i la il·lusió de les persones que formen la colla s’ha fet palesa durant aquest període d’activitat. L’assistència als assajos ha estat més que notable i el nivell assolit dignifica amb escreix la tradició de la qual en són ambaixadores. Les noves incorporacions han suposat una injecció d’aire fresc i positivisme, però el fet de conservar un gruix de cantaires ja consolidat facilita la feixuga tasca d’afinar unes veus poc avesades al cant al llarg de la resta de l’any. 
 
Amb una previsió meteorològica prou favorable per la pràctica del cant a l’aire lliure, des de demà al vespre i fins dilluns a darrera hora, tornaran a escampar-se les melodies del Mestre Pañella, entre d’altres, a través de la cada cop més extensa Blanca Subur. Amb un itinerari força similar al d’edicions anteriors, condicionat, això sí, per algunes circumstancials baixes i d’altres agradables altes, les Caramelles Sitgetanes aspiren a agradar a totes aquelles i aquells que les vulguin gaudir i a mantenir ferma la defensa d’una herència molt especial.
 
Bona Pasqua!