Escalfant motors

Just iniciada la Quaresma la colla de les Caramelles Sitgetanes s’ha activat ràpidament amb l’objectiu de posar en marxa els assajos per preparar el repertori que oferirà durant els propers 8 i 10 d’abril. Després de mesos sense activitat, el retrobament a l’Espai Jove, emplaçament ja emprat l’any passat per a dur a terme els assajos, ha estat alegre i profitós. Mestre i cantaires han demostrat la bona sintonia i el compromís que han caracteritzat els darrers anys d’història de la colla.
 
Dues setmanes han servit per deixar més que ben encarades les dues peces d’enguany: l’americana Per tu cantaré de Jordi Pañella i lletra de Lluís Berry Massana i la sardana El saltiró de la cardina de Vicenç Bou i lletra de Josep Maria Francès cantades ambdues per darrer cop durant les Pasques de 2015 i 2014 respectivament.
 
Tot i perdre alguns efectius, diverses persones han decidit sumar-se a l’experiència per primer cop i d’altres es reincorporen després d’un període d’absència. A manca de quatre setmanes per sortir al carrer, el balanç d’incorporacions i baixes és positiu, per tant, la composició del cor de cantaires creixerà lleugerament en aquesta edició on es deixaran enrere, definitivament, les poques restriccions vigents d’ara fa un any.