Estrena de la nova web

Tot arribant el temps de Pasqua, des de les Caramelles Sitgetanes ens fa especial il·lusió presentar-vos la renovada pàgina web de la colla. En aquest portal hi trobareu informació general de les caramelles a Sitges i específica de la colla, així com divers material audiovisual i documental de les Caramelles Sitgetanes.
 
La renovació de disseny i contingut d’aquest web és un important pas per acostar aquesta tradició cultural a tots els públics i posicionar-nos com a colla en el context del segle XXI amb la finalitat de compartir la nostra manera de celebrar la Pasqua cantada sitgetana.
 
Us animem a gaudir d’aquest espai de difusió del viu patrimoni que són les caramelles i us encoratgem a endinsar-vos en el coneixement d’aquesta tradició i de les Caramelles Sitgetanes!